Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Нові подробиці Mercedes GLE 2019 модельного року

В Європі стартували продажі нового покоління кроссовера на ім҆ я GLE, яке ще місяць тому ми могли бачити на стенді компанії Mercedes у Парижі. На сьогодні вже доступні гібридні та дизельні модифікації GLE. Базові ціни на нову модель стартують з позначки у 60 тисяч євро. Головними суперниками для нового Mercedes GLE розглядаються старі знайомі - BMW X5 та Audi Q7.

Базовим силовим агрегатом для нового GLE стане 2-літровий 4-циліндровий турбодизельний двигун, який розвиває 240 к.с. та 500 Нм крутного моменту. Кроссовер з цим мотором має індекс  GLE 300 d 4Matic та коштує трохи меньше 60 тисяч євро. Для розгону з 0 до 100 км/год дизельній модифікації потрібно 7,2 секунди, а середня витрата пального складає 6 літрів на кожні 100 км пробігу. Клієнти що оберуть бензиновий GLE 450 4Matic отримають 3-літровий 6-циліндровий агрегат з гібридною системою, яка допомагає вижати 360 к.с. В такому варіанті динаміка прискорення складатиме вже 5,7 секунди з місця до першої сотні. Німці оцінюють бензинову модифікацію на рівні 70 тисяч євро. З обома моторами агрегатується 9-ступеневий автомат та фірмовий повний привід 4Matic. В наступному році до вже існуючих моторів автовиробник додасть гібридну модифікацію GLE 350 d та флагманську модель з префіксом AMG.

Колісна база нового Mercedes GLE була збільшена на цілих вісім сантиметрів, саме за рахунок цього показника автомобіль може у якості опції мати третій ряд сидінь, а в п҆ ятимісному виконанні об҆ єм багажного відсіку – 825 літрів. Таким чином у класі середньорозмірних кроссоверів новачок має найпросторіший салон та багажник. Серед технічних особливостей відмітимо гідропневматичну підвіску E-Active Body Control та функцію Active Distance Assist (Distronic). Але по справжньому на допомогу водію маєприйти нова система Stop-and-Go Assist, яка допоможе у міському трафіку керувати розгіном та зупинкою в автоматичному режимі, даючи змогу водію трохи відпочити.

Інтер҆ єр Mercedes GLE нагадує розкішні апартаменти коштовної яхти. В середині новачка відчувається вплив сучасних технологій та ставка на продуманну ергономіку. Для водія доступна фірмова дошка моніторів мультимедійної системи складена з двох 12,3 дюймових моніторів. За додаткові дві тисячі євро можна замовити пакет під назвою Tech Plus, який розширить рівень керування до жестів та за допомогою голосових команд. Безліч опцій можуть довести Ваші потреби до будь яких висот, а вартість з легкістюсягне 100 тисяч євро. При цьому навіть у базі всі матеріали виглядають дуже якісно та розкішно. Мабудь саме інтер҆ єр Mercedes GLE поступово стає еталоном якості у своєму класі.

Знетерпінням очікуємо появи новачка на українському ринку нових автомобілів. Навіть зараз можна спрогнозувати величезний попит на цей практичний кроссовер, який у новому поколінні став виглядати сучасно та збалансовано…

 

 

03.11.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Нові подробиці Mercedes GLE 2019 модельного року

Політика конфіденційності